Θεραπευτικές Πρακτικές Οστά

Το ένατο webinar της OsteoStrong Greece με θέμα τις θεραπευτικές πρακτικές για τα οστά θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 18:00.

Η OsteoStrong Greece, συνεπής στο εβδομαδιαίο ραντεβού της με το κοινό, προσφέρει δωρεάν σε όποιον θέλει να συμμετάσχει μια ωριαία συζήτηση αλλά και βιωματική πρακτική αυτοθεραπείας για την υγεία του ερειστικού συστήματος και των οστών με βάση τους πυλώνες: Άσκηση – Διατροφή – Θεραπευτική – Ενσυνειδητότητα. Εισηγήτρια του webinar είναι η Μαριάννα Χρυσικάκου.

Η Μαριάννα Χρυσικάκου είναι επικεφαλής της πλατφόρμας ευζωίας WelldayLive Longevity. Αξιοποιώντας τη γνώση της στους τομείς της Άσκησης, Διατροφής και Θεραπευτικής συνεργάζεται καθημερινά με ανθρώπους αλλά και φορείς που επιθυμούν να προασπίσουν έναν υγιές και φυσικό πρότυπο ζωής στην πράξη. Έχει σπουδάσει Αθλητικό & Ολυμπιακό Μάρκετινγκ υπό την αιγίδα της ΔΟΕ και συμμετέχει σε εταιρικά projects κοινωνικής ευαισθητοποίησης που αφορούν την προάσπιση της γενικής υγείας. Έχει λάβει ακαδημαϊκή και επαγγελματική πιστοποίηση από τους ακόλουθους φορείς:

-MSc Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού
– MA Universite Claude Bernard de Lyon I France,
-Kushi Institute of Europe, Amsterdam
-Macrobiotic Institute of Portugal, Lisbon
-Sivananda Yoga Vedanta India, Agra

Διδάσκει Θεραπευτική Υγείας & Ευζωίας στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής όπου έχει πρόσφατα ξεκινήσει την κατάρτιση της στον Ελληνικό Βελονισμό και Μακροβιοτική στο ΙΕΚ Μορφή στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ παράλληλα συντονίζει δημόσια εργαστήρια και σεμινάρια με στόχο την κοινωνική ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας & ευζωίας.

Για να παρακολουθήσετε το webinar κάντε την εγγραφή σας εδώ: https://zoom.us/webinar/register/WN_Ij6iEf1gQueYhr2U5kMy2A