Βιογραφία

Ονομάζομαι Μαριάννα Χρυσικάκου και είμαι επικεφαλής της πλατφόρμας ευεξίας WelldayLive Longevity.
Η επαγγελματική μου δραστηριοποίηση περιλαμβάνει εφαρμοσμένες πρακτικές όπως η Θεραπευτική Άσκηση, η Μυοπεριτονιακή Μάλαξη και ο  Διαλογισμός. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Αθηνών με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού από την Ολυμπιακή Αλληλεγγύη της ΔΟΕ, ενώ παράλληλα έχω λάβει κατάρτιση από το Διεθνές Ινστιτούτο Μακροβιοτικής της Πορτογαλίας και την Ακαδημία Sivananda Yoga Vedanta στις εφαρμογές υγείας και τη θεραπευτική άσκηση. Ολοκληρώνω τη σπουδή μου στο σύστημα του Ελληνικού Βελονισμού με βάση τον Ιπποκράτη, στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και παράλληλα μετεκπαιδεύομαι στις τεχνικές μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2018 συνεργάζομαι σε επίπεδο wellness activator με την εταιρεία Cocomat σχεδιάζοντας, συντονίζοντας και υλοποιώντας εμπειρίες και pop up πλατφόρμες ευεξίας σε σχέση με το retail και hospitality δίκτυο της εταιρείας όπως οι κάτωθι:

Επιπρόσθετα συνεργάζομαι θεραπευτικά με το ξενοδοχείο 12 Months στην Τσαγκαράδα Πηλίου, όπου συντονίζω το εποχικό retreat πρόγραμμα Wellness Hub καθώς και ολόκληρο το φάσμα ολιστικών θεραπευτικών υπηρεσιών στο spa του ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.
Διδάσκω εφαρμογές της Μακροβιοτικής Θεραπευτικής στο ΙΕΚ ΜΟΡΦΗ στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Θεραπευτική Υγείας & Ευζωίας στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής. 
Καθοδηγώ εδώ και χρόνια εταιρικά και εκπαιδευτικά προγράμματα τύπου retreat στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό και μου αρέσει να μαθαίνω και να εμπλουτίζω τη γνώση και την εμπειρία μου μέσα από τους συνεργάτες και τους θεραπευόμενους.